Hahn: Të hapen negociatat për Shqipërinë dhe Maqedoninë

67

Gjatë një takimi në Greqi, komisioneri për zgjerimin në BE, Johanes Hahn, ka folur edhe për integrimin e vendeve të Ballkanit Perëndimor. Hahn ka kërkuar hapjen e negociatave për Shqipërinë dhe Maqedoninë.

“Bashkimi Europian ka shume pak influence ne vendet e Ballkanit përpara hapjes se negociatave. Por do të kemi shumë influencë gjatë negociatave. Prandaj jam kaq i vendosur për të hapur negociatat sa me shpejt me Shqipërinë dhe Maqedoninë” tha komisioneri Hahn.