“Gruaja e shekullit XXI”-Krijohet Albanian Excellence Women

78

Ne Nju Jork, SHBA, vijon firmezimi i memorándumit te hartuar nga Albanian Excellence me qëllim bashkimin dhe ndërveprimin e aktivitetit të gruas se suksesit , kudo që jeton, Shqipëri, Maqedoni, Malin e Zi, Kosove, dhe Diasporë permes krijimit te Albanian Excellence Women.

Ky memorándum nisi me nënshkrimin më 24 shtator në Manhattan , në kuadër të aktivitetit “Zonjat shqiptare në Nju Jork “, aktivitet shumëdimensional, i organizuar në Patronazhin e Presidentit të Republikës, z. Bujar Nishani ne sallen e njohur Symphony Space, ne Manhattan. Ai u firmezua nga kreu i shtetit shqiptar ne nisje te aktivitetit ku te pakten 60 Zonja u nderuan per suksesin e tyre, ne metropolin e botes, Nju Jork, per te vijuar me pas me firmosjen nga pjesmarreset e ketij eventi i pari i ketyre permasave dhe me kete teme, ketu ne Nju Jork.