Gropat te thella ne rruget e Fierit demtojne automjetet(video)

394

Kjo grop e madhe eshte hapur pas nderhyrjes se disa  muajve me pare per instalimin e rrjetit te ujesjellesit .Sot thellesia e saj ka shkuar rreth gjysem meter duke u kthyer ne problem jo vetem ne qarkullimin e mjeteve por edhe ne demtimin e tyre. Bizneset qe ndodhen prane si dhe drejtues automjwtwsh jane shprehur se 2 automjete kane pesuar demtim (carje te sodokartit te vajit) ne kete grop pasi nuk e kane mendsuara kaq te tthellw por edhe nuk e kane pare .Gropa ndodhet ne afersi te ktheses dhe ne kryqezimin prane deges se tattim taksave ku ka nje fluks mjetesh ne qarkullim te tonazheve te ndryshme . Megjithese kjo grop krijon jo vetem demtim te mjeteve por edhe trafik ne qarkullim ,ajo mbetet perseri aty ,pa u riparuar.