Gratë shqiptare më të bukurat …

90

Revista SIA ka bërë një përmbledhje të vendeve që kanë gratë më të bukura. Në mesin e tyre është Shqipëria, ku sipas revistës, gratë shqiptarë janë më të bukurat në botë duke i rendituar si të parat. Ata kanë marrë shembull prezantuesen dhe këngëtaren Luana Vjollca, duke e ilustruar lajmin me fotografinë e saj.

Edhe pse në përshkrimin e lajmit thuhet se gratë shqiptarë janë shumë të bukura me sy të zinj dhe flokë të zeza, Luana në atë fotografi është bjonde.

Sipas tyre bukuria e grave është shumë vështirë të vihet re, por ato janë gjithkah.

Ne listen e perzgjedhur jane grate nga Rusia, Filipinet, Brazili, Ukraina, Venezuela, Italia, Holanda, SHBA dhe Britania.