Grabitet menaxheri i Aza Elektronics ne Fier

1441

Fier!
Grabitet ne mes te dites dhe fare prae qendres se qytwtit Fier menaxheri i firnes Aza elektronics.
Më datën 19.12.2016, rreth orës 10:45, në lagjen “Apollonia”, në afërsi të shkollës “Dertliu”, dy persona të paidentifikuar, i kanë marrë nga dora çantën menaxherit të AZA Elektronik dhe janë larguar me shpejtësi.
Dyshohet se në çantë kishte rreth 2 milion lekë te reja
Policia po punon për kapjen e autorëve dhe zbardhjen e ngjarjes.