Galeria Kombëtare e Arteve

88

Galeria Kombëtare e Arteve ka hapur sot, ditën e shtunë dyert e ekspozitave të saj falas për publikun. Interesi ka qenë i madh dhe siç shprehet drejtori i këtij institucioni Artan Shabani, ky projekt u jep mundësi edhe atyre që nuk e njohin artin pamor, e sidomos pensionistëve, nënave me fëmijë e nxënësve e studentëve.