Foto/Video/Aksidenti ne uren e Hoxhares,mungon sinjalistika dhe mbrojteset metalike

324

Aksidenti i mbremjes se djeshme rezultoi fatal per dy persona nderkohe qe nje tjeter mbeti i plagosur rende . Sipas informacionit te polcise shkak i ketij aksidenti eshte bere humbja e kontrollit si pasoje e mungeses se sinjalistikes si dhe pumundesise se kontrollit te automjetit nga drejtuesi .

Pothuajse e gjithe rruga ka mungesa te sinjalistikes por ne ure nga ku eshte aksidentuar nje automjet nje nate me pare mungojne mbrojtjeset metalike dhe parmake .Ura e Shenpjetres ne afersi te Hoxhares  eshte nje aks rrugor i cili eshte teper i frekuentuar nga drejtuesit e automjeteve ne te gjitha stinet pasi lidh Fierin me bregdetin e Darzezes ku kalojne mijera pushues si dhe komunikojn ne kete aks edhe komuniteti i kesaj zone. 


Ky aks rrugor behet teper i rrezikshme dhe sidomos naten pasi behet edhe me e padukshme kur mungon sinjalistika. Aksidenti i mbremjes se 30 Janarit 2017 nuk eshte i vetmi ne kete ure nderkohe sipas banoreve sinjalistika eshte vjedhur nga persona te papergjegjshem.