Foto/Stuhia e nje nate me pare ka shkaktuar deme ne Divjak.

216

Stuhia e nje nate me pare  ka shkaktuar deme ne Divjak. Dhjetra peme ( pisha te larta) jane thyer apo shkulur nga era e forte Duke zënë poshtë shtëpitë e pushimit si dhe lokale e restorante, 

Zona ne fjale e Divjakes ka mbetur pa energji ndersa jane demtuar kabinat e pushuesve . Fatmiresisht nuk ka te lenduar por situata mbetet kaotike . 

Banorët kane thene se se askush nga shteti nuk ka shkuar ende të marrë masa, edhe pse kanë lajmëruar policinë e zjarrfikësen për normalizimin e situatës.