Foto/Si duken sot lagjet e Roskovecit

660

Qytetaret e Bashkise Roskovev prekin cdo dite ndryshimet qe po ndodhin ne mjediset ku jetojne.Ne kohe rekord dhe pa penges ne  aktivitetin e jetes se perditshme,kane perfunduar asfaltimin disa rruge ne lagjet e brendeshme te Roskovecit.

Rreth 39 milion lek te reja eshte financuar ne permirsimin e infrastruktures rrugore ne keto lagje ku nuk ishte investuar prek kohes se diktatures.Fale financimeve dhe projektit te bashkise eshte bere e mundur qe komuniteti i ketyre lagjeve te ecin mbi ne rruget me asfalt dhe trotuare ndricim dhe gjelberim si meriton te jete nje qytet bashkekohor

Imvestimet ne Lagjet

-1-Rrethrrotullimi krahu lindore I unazes se qytetit te Roskovecit, vlera 9 036 298 leke me tvsh. 

-2-Rikonstruksioni I rruges Refat Cepele dhe lagjia 1, me vler 20 304 156 leke me tvsh

-3-Rikonstruksioni I rruges se kopshtit dhe I rruges se karburantit me vlere 8 065 191 me tvsh