Foto/Rruge me sinjalistike jo vetem ne Fier

1056

Nuk mund te quhet me investim i jashtzakonshme nje rruge e re e ndertuar ne qytetet e medha.Rruge me standarte dhe sinjalistike bashkohore tashme i kemi edhe ne qytwtin e Roskovecit i cili ndodhet vetem 15 km larg qytetit te Fierit. 

Dikur per banoret e Roskovecit keto rruge te asfaltuara ishin standarti i vetem qytwteve te medha sot ato kane shkuar jo vetem ne lagjet e Roskovecit por edhe ne 14 fshatrat e kesaj bashkie. 

Rreth 39 milion lek te reja eshte financuar ne permirsimin e infrastruktures rrugore vetem ne rruget e lagjeve te Roskovecit , ku nuk ishte investuar prek kohes se diktatures.Fale financimeve dhe projektit te bashkise eshte bere e mundur qe komuniteti i ketyre lagjeve te ecin ne rruget me asfalt