Foto/Punonjesit e Rafinerise ne proteste,kercenojne me greve urie

66

Sot punonjesit e rafinerise kane dale serish ne proteste. Punonjesit jane shprehur te zhgenjyer pasi ju premtua marrja e pagave por sot ata vijojn te jene pa paga prej dy muaj dhe 18 muaj pa sigurime shoqerore.

Punonjesit jane shprehur se ata do te vijojne protesten deri ne zgjidhjen e problemit dhe marrjen pagave. Ata kane percjell mesazhin ministrise se industrise dhe qeverise per te ushtruar presion ndaj adriministratorit te kesaj Uzine te zbatoje detyrimet ndaj punonjesve . Punonjesit kane kercenuar se ne rast se do gjenden perseri para indiferences se qeverise ata do te hyjne te henen ne greve urie