Foto/”Nuk keni pare gje akoma” ne Fier

1984

Prej afro nje vite kane nisur kudo punime ne Fier. Rruge te cara nga te gjitha anet dhe nje kaos total ne trafik. Ende pa u mbyllur instalimi i rrjetit te brendeshem te ujesjellesit , rruges Dervish Hekali dhe kolektorit te ujrave te zeza , se fundmi ketyre punimeve pa fund do ti shtohen nje tjeter projekt mbi rrugen Ramiz Aranitasi si dhe instalimi i rrjetit 20 kv per pjesen lindore te qytetit . Dhe keshtu vazhdojne punime pa fund ne fier qe perfundojne ne mesin e vitit te ardhshem. Deri athere duhet te duroni dhe te pergatisni nervat fort per tu perballur me trafik , gropa , pluhur balt.Ne fund do kemi uj plot ne banesa dhe shkarkime te lirshme te ujrave te zeza . Do kemi pallate te lyera me ngjyra ngjyra ne disa lagje dhe rruge me anra ne te gjithe qytetin