Foto/Ndjekje penale per 14 protestues te Zharrzes qe bllokuan rrugen

986

Nga Specialsistët për Krimet në Komisariatin e Policisë Patos dhe Roskovec, filloi procedimi penal dhe u referuan materialet në Prokurorinë  e Rrethit Gjyqësor Fier për shtetasit:
1.P.N, 47 vjeç.

2.F.D, 26 vjeç.

3.Q.Rr, 61 vjeç.

4.E.H, 61 vjeç.

5.A.Xh, 30 vjeç.

6.D.G, 56 vjeç.

7.B.G, 50 vjeç.

8.A.L, 25 vjeç.

9.F.H, 50 vjeç.

10.P.H, 58 vjeç, banues në fshatin Zharrëz, Patos.
11.B.B, 37 vjeç.

12.L.S, 49 vjeç.

13.Y.T, 53 vjeç.

14.M.L, 40 vjeç, banues në fshatin Kuman, Roskovec.
Këta shtetas më datën 20.12.2016, rreth orës 08:30, në fshatin Zharrëz dhe Kuman, në bashkëpunim me njëri tjetrin kanë marrë pjesë në një grumbullim të paligjshëm duke bllokuar qarkullimin e mjeteve në rrugën nacionale Fier – Berat.  

(Neni 262 e 25 i Kodit Penal).