Foto/Mberrijne ne Fier 5 “perbindeshat”

387

Mbërritën 5 eskavatorët e rinj të destinuar për Fierin. Puna e nisur prej kohësh për rehabilitimin e kanaleve kulluese dhe vaditëse, nga sot do të intesifikohet edhe më shumë në cdo Njësi Administrative, për të siguruar në një kohë sa më të shkurtër kullimin e tokave dhe vaditjen e tyre. 


Sigurimi i këtyre mjeteve është investimi më i madh i bërë nga Qeveria Shqiptare ndër vite në logjistikë për bujqësinë, me impakt të padiskutuar në ekonominë dhe cilësinë e jetesës së cdo fermeri. 


Eskavatorë të rinj, cilësorë dhe shumë komodë.  

Tani nis puna fuqishem shkruan kreu i bashkise Fier ne statusin e tij ne Fcebook