Foto/Ja veprat penale dhe denimet qe rendojne per me te kerkuarit e Fierit

3707

Policia e shtetit se fundmi ka shpallur listen e personave te kerkuar nga organet e drejtesise por edhe  veprat penale te kryera prej tyre si dhe denimet qe kane marre ne mungese. Lista ne te gjithe vendin shkon ne 720 persona ndersa 64 prej tyre jane nga Fieri. Ne pjesen me te madhe te veprave penale nga te kerkuarit nga policia e shtetit jane vrasjet, plagosjet, prostitucioni dhe trafiku i droges.