Foto/Ja mesazhi Zharrezes drejtuar kryeministrit Rama

1001

Banoret e Zharrezes te cilet kane rreth nje jave qe protestojne me greve urie dhe protesta ne rruge per ndaljen e shperthimeve te kompanise se naftes  “Bankers” i percjellin nje mesazh me foto keyeministrit te vendit. Ne nje postim ne  profilin ne “Facebook “Zharreza  banoret kane ftuar kryeministrin per te vizituar dhe jetuar ai ne banesat e tyre te cara nga lekundjet .