Foto/Gjendet nje makine ne det

386

Vlorë
Informacion paraprak…
Rreth orës 07:22, është gjetur nga Policia një automjet në det.
Ngjarja ka ndodhur në zonën ujore të plazhit të vjetër, ku rreth 20-30 m larg nga bregu i detit është gjetur në ujë një automjet tip “Fuoristradë”.
Automjeti ndodhet brenda në ujë dhe përreth tij deri tashmë nuk vërehet të ketë ndonjë material të kundraligjshëm.
Në bashkëpunim me Policinë Kufitare, po punohet për nxjerrjen nga uji të këtij mjeti.