Foto/Fier:Festohet 72 vjetori i Clirimit te Shqiperise mungon opozita

403

Eshte perkujtuar sot jubileu i 72 i Clirimit te Shqiperise. Ne perkujtim te kesaj dite te shenuar nga autoritetet vendore ne Fier , deputet te PS ,familje te deshmoreve , nxenes shkollash dhe qytetar kane zhvilluar homazhe ne varrezat e Deshmoreve te rrethit Fier.Per deputetin e PS dhe kreun e Grupit Parlamentar Gramoz Ruci :  29 Nentori , dita e Clirimit te Shqiperise eshte nje dite historike per te gjithe kombin shqiptar dhe kurorezimi e lirise. Ne simbol te kesaj dite perkulje dhe vleresim i perket deahmkreve qe dhane jeten per kete liri. Ruci gjithashtu ka shprehur keqardhej qe kjo dite festohet e ndare

 – Të tjerët nuk kanë histori dhe e bëjnë , ne e kemi dhe nuk e bëjmë ka thene Ruci