FOTO/Lista me Fieraket më të kërkuar nga policia /e perditesuar

FOTO/Lista me Fieraket më të kërkuar nga policia /e perditesuar

18665
  • Lajm i Fundit.10/04/2018
  • Policia e shtetit ka shpallur listën e personave në kërkim të cilët janë dënuar nga drejtësia.Kjo eshte lista e perditesuar se fundmi nga policia e shtetit per personat te cilet me vepra penale nga drejtesia
    Lista e te kerkuarve nga drejtesia shqiptare shkon ne gati 730 persona . Ne kete liste te gjatë e shpallurve në kërkim nga policia 87prej tyre janë nga Fieri, Mallakastra, Patos dhe Roskovec