Fluturimi i Valkyrie- s

63

Eshte avioni qe ka kushtuar me teper se 1 milion dollare.

Ai eshte vleresuar me njerin prej 10 cmimeve si arritjet me te medha te 2016- tes.

Konstruktori: David Loury, kompania prodhuese: Cobalt.

SHpejtesia 300 milje ne ore, me nje autonomi prej 1200 miljesh. Ai eshte shume efikas ne fluturim, ecen me shpejt dhe kursen 20% karburant.