Flaket e nje zjarri rrezikojne banesat ne Baltez te Fierit

Flaket e nje zjarri rrezikojne banesat ne Baltez te Fierit

152

Nje zjarr i permasave te medha ka perfshire bazen ushqimore per bagetine ne  Baltez te Fierit. Si pasoje e ketij  zjarri jane djegur baza ushqimore per bagetine si dhe jane rrezikuar  djegia e banesave. Nje femije 5 vjec duke luajtur ka shkaktuar edhe zjarrin .
Shtepia dhe bari ne pronesi te Hekuran dhe lina Kazanxhiut. I perkasin komunitetit rom. Zjarri eshte vene nen kontroll. Lina Kazanxhiu bene apel per ndihme pasi shprehet se barin do ta shiste rreth 1 milione leke te vjetra dhe se tani jane ne veshtiresi