Nis rikonstruksioni prej 146 mln lek per rrugen Kurjan(video)

726

Ka nisur investimi i Fondi i Zhvillimit te Rajoneve per rikonstruksionin e rruges se Kurjanit ne Bashkine Roskovec. Vlera financiare e ketij investimi shkon ne 146 milion leke te reja ku parashikohen te gjitha parametrat dhe standartet bashkohore per ndertimin ne te gjithe gjatesin e ketij aksi prej 3 km.

Me perfundimin e ketij investimi qe zgjat prej 9 muaj nga dita e fillimit te punimeve merr fund problemstija dhjtera vjecare e transportit dhe komunikimit te banoreve te ketij fshati me fshatrat e Riskovecit.

Kryetarja e Bashkise Roskovec Majlinda Bufi ka dhene detaje te ketij projekti qe jo vetem siguron komunikimin per banoret dhe automjetet por do te shendroje edhe qendren e fshatit ,shkollen dhe qendren shendetesore.

Nderkohe edhe per banoret e Kurjanit ky investim eshte pritur prej kohesh ndersa ishte nje fat i madh per ta qe Bashkia dhe Qeveria mundesuan me ne fund rikonstruksionin e saj