Financimi 4 milion € i”Parkut Qendror ne Fier”, habisin qytetaret

3677

Sapo nisi nga puna me vrull te madh investimi prej 4 mln euro i parkut qendror kane nisur edhe komentet ne rrjetin social facebook.Pjesa me e madhe e komentuesve shprehin habi per vleren e madhe financiare te ketij parku por edhe per elementet e perfshire ne kete projekt qe jane stola,lule,bar,shaterervan dhe rikonstruksion i godines fabrikes miellit. Per financimin e parkut te ri bashkia ka perfituar investimin e qeverise prej afro 296 milion leke te reja ndwrkohe prishja e objekteve qe rrethonin sipefaqen prej afro 18 mije metra katrore si dhe pastrimi i inerteve dhe shpronesimet shkojne ne afro 4 miln €.Ne pyetjet e ngritura nga shume qytetare kerkohet transparence jo vetem per kete projekt por te gjitha imvestimet ne Fier.Per me teper filloi nje pune pa asnje tabele 

Disa komente