Fier:Tregtaret e fruta-perimeve protest per konkurrencen e pandershme

658

180 tregetare te tregut te licensuar te fruta perimeve ne Fier jane te rrezikuar nga renia e fuqise blerese si pasoje e nje konkurence te pandershme mes tyre dhe tregetareve ambulante ne rrugen poshte tregut. Sot tregetaret kane protestuar duke ngritur ankesa te shumta drejtuar policise bashkiake qe lejon tregetaret e rruges te tregetojne prane ketij tregu te licensuar .Eshte krijuar nje konkurrence te pandershme qe demton cdo dite punen tone kane thene tregetaret te cilet edhe pse jane ankuar ne menyre te perseritshme tek bashkia Fier perseri vijon e njejta situate. Nisur nga kjo indiference tregetaret kane kercenuar se do protestojme duke bllokuar edhe rrugen ne rast se nuk merr fund kjo konkurrenc.