Fier,Patos,Roskovec,Ballsh:OSHEE çon 32 abonentë në Polici për vjedhje të energjisë!

637

Ndëshkimet ndaj vjedhjes së energjise elektrike nuk ndalen, dhe kësaj radhe ligji ndëshkoi me dhjetëra abonentë në rajonin e Fierit.Edit
Të shtrirë në territore të ndryshme, grupet e Task Force, në prani të policisë gjyqësore, kanë proceduar 32 abonentë nga Ballshi, Fieri, Roskoveci, Patosi, etj.
Konkretisht, u kapën me shkelje te ligjit dhe kodit penal, abonentët si më poshtë: Kadri K. Refat K. Gramoz Ç. Sos D. Fatmir P. Harrilla D. Hajri M. Shkelqim V. Kujtim D. Petrit M. Asllan H. Ylli B. Estref Y. Fatmir Rr. Baftjar M. Lulezim T. Fatmir L. Mynyr M. Ferdinant S. Zini B. Kadri J. Agim S. Gani C. Shefqet Z. Gezim D. Jani G. Themi Z. Themi M. Qemal K. Mylazim L. Jashar S. Ernest Dh.
Këta shtetas jane shoqëruar në polici, pas proceverbalit të hartuar nga Task Forcë e OSHEE dhe përfaqësues të policisë gjyqësore, mbi shkeljen e bërë, në kundërshtim me nenin 137 të kodit penal.
Vjedhjet e konstatuara janë kryesisht përmes cënimit të matësit, ndërhyrjes në matës per të manipuluar të dhënat, lidhje të paligjshme, furnizim pa patur kontratë me OSHEE, etj.