FIER:Ne Shtator nis legalizimi i 400 shtesave te pallateve

239

Ka perfunduar legalizimi i objekteve pa leje ne Fier.Prej 2013 dhe deri me sot ALUIZNI Fier ka legalizuar 25 mije e 780 objekte pa leje te vetedeklaruara ne vite ne Qarkun Fier. Ne fund te muajit Gusht permbyllet plotesisht procesi i legalizimit per objektet dhe nisin legalizimet per 400 shtesat e pallateve ne Qarkun Fier.
Drejtuesi i Agjencise se Legalizimit ,Urbanizimit dhe Integrimit te Zonave Informale per Rajonin Fier Ervin Bushi eshte shprehur se procesi quhet   i perfunduar( kane mbetur  vetem objektet problematike  pa u legalizuar) 
Qarku Fier eshte nje nder qarqet pararoje ne vend per ritmet e shpejta te ketij procesi