Fier:Kanosen me sende te forta persona te tjere, procedohen dy shtetas

262

Merr permasa per cdo dite rastet e grindjeve ne Fier.Ststistikat nga policia japin ne shifra per cdo dite dhunen psikologjike dhe fizike brenda familjes dhe jashte saj ne shoqeri.
Sipas policise Fier
Më datë 14.12.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Fier, për shtetasin A. Rr, vjeç 61, banues në Fier, pasi dyshohet se më datë 12.12.2017, në lagjen “1 Maj”, ka kanosur me sende të forta, shtetasin A. S., vjeç 67, banues në lagjen “1 Maj”, me arsim të lartë. Neni 84 i Kodit Penal.
Më datë 14.12.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Fier, për shtetasin F. M., vjeç 58, banues në fshatin Hoxharë e Re, pasi dyshohet se rreth orës 10:00, në fshatin Hoxharë e Re, ka kanosur me sende të forta, shtetasin P.E, vjeç 69, banues në fshatin Hoxharë e Re. Neni 84 i Kodit Penal.