Fier:Kanos gjyqtarin procedohet  60 vjecari

368

Fier
Në muajin shtator 2017 shtetasi L.Buzi 60 vjeç, banues në fshatin Kallm i Vogël, Fier, ka dërguar një letër ankesë në autoritetet shtetërore ku nëpërmjet saj ka shprehur ankesën për një ngjarje të ndodhur në vitin 2012 ku si pasojë e një aksidenti, ka humbur jetën djali i tij 2 vjeçar.
Sipas këtij shtetasi, nuk janë kryer veprimet e duhura hetimore nga ana e Prokurorisë për zbardhjen e ngjarjes.

Në këtë letër ai ka kërcënuar me jetë Prokurorin e çështjes, shtetasin Ç.S.
U referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Fier dhe filloi procedimi penale në gjendje të lirë për shtetasin L.B për veprën penale “Kanosja e Gjyqtarit” parashikuar nga Neni 317 i Kodit Penal.