Fieri tjeter ne nje jave/foto

380

Ky eshte Qyteti i Fierit ne javen e fundit te Tetorit . Fieri tjeter i padukshem dhe i mbuluar nga ngjyrat e fasadave qe te genjejne syte . Fieri i problemeve me ndotjen e lumit Gjanica qe ndryshon cdo dite ngjyre dhe ere dhe hyn per cdo dite ne trupat e seicilit prej banoreve. Por problemet e ketij qyteti nuk ndalen ketu ,ndotja vijon me punimet qe kane nje vite qe kane nisur dhe mbushin cdo dite me pluhur mushkerite e komunitetit . Fieri ky qytet i zhurmshem nga punimet e nisura prej nje viti eshte bere i merzitshem  dhe problematik ne qarkullim te mjeteve dhe kalimtareve.Keto dite Fieri gjithashtu eshte bere arene e perleshjeve mes policise dhe protestuesve qw kane kundershtuar  ndertimin e impiantin te mbetjeve ne Plyk ndersa punonjesit e naftes para disa ditesh protestuan se nuk kishin  marre rrogat prej 3 muajsh . Ky eshte Fieri qe per shkak te kushteve te veshtura te jeteses dhe probleme sociale njerez ne ushekryq vethelmohen dhe drogohen. Ky eshte Fieri ,dhe vetem ne nje jave ,dhe jo i fasadave ,dhe rrugeve te cilat jane asfaltuar ne 25 vite te demokracise disa here .