Fier:Gjendet nje gomone 10 m e gjate ne “Pish Poro”

Fier:Gjendet nje gomone 10 m e gjate ne “Pish Poro”

249

Policia kufitare Vlore ne bashkepunim me Delta Force ka mundur te zbuloje nje gomone me nje gjatesi 10 metra dhe me dy motore. Gononia dyshohet se do perdorej per trafikun e droges dhe ishte fshehur ne pyllin me pisha. Nga kontrolli i policise rezultoi se gomonia nuk kishte numrat e mateikullimit dhe ishin te fshire.