FIER:Festohet Dita e Clirimit , mungon opozita

61

Eshte perkujtuar sot jubileu i 73 i Clirimit te Shqiperise. Ne perkujtim te kesaj dite te shenuar nga autoritetet vendore ne Fier , deputet te PS ,familje te deshmoreve , nxenes shkollash dhe qytetar kane zhvilluar homazhe ne varrezat e Deshmoreve te rrethit Fier. 29 Nentori , dita e Clirimit te Shqiperise eshte nje dite historike per te gjithe kombin shqiptar dhe kurorezimi i Lirise se Shqiperise nga pushtuesit Nazi-Fashiste. Ne simbol te kesaj dite te gjithe perkulen dhe vleresojne heroizmin e deshmoreve . Ne kete dite te Clirimit kane munguar perfaqesues te PD te cilet kane festuar dje edhe Pavaresine edhe diten e Clirimit te Shqiperise