Fier:Dhune ne familje dhe kanosje ,padi per dy shtetas

191

Komisariati i Policisë Fier Më datë 13.12.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Fier, për shtetasin G. S. vjeç 48, banues në fshatin Levan, pasi dyshohet se rreth orës 13:00, në Levan, ka kanosur shtetasen M. B. vjeç 06.05.1977, banuese në Levan. Neni 84 i Kodit Penal.
Më datë 13.12.2017, u plotësua kërkesë padia për lëshimin e urdhrit të mbrojtjes të menjëhershëm, për shtetasin K.M. vjeç 38, pasi dyshohet se vëllai Sh. M, vjeç 39, ka ushtruar dhunë psikologjike ndaj tij. Materialet u referuan në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Fier. Ligji nr. 9669, datë 18.12.2006, “Për masa ndaj dhunës në marrëdhëniet familjare”.