Fieraket te paret ne Shqiperi per blerjet online

745

Lajmi vjen nga Posta Shqiptare Filiali Fier ku sipas informacionit te dhene nga Drejtori i Postes Fier Irfan Hadaraj ka nje rekord blerjesh on line dhe kryesisht nga “ebay”. Vetem per muajin Qershor numri i blerjeve arriti shifren rekord prej 2800 pakove duke kaluar edhe Tiranen dhe Durresin .Trendi i blerjeve on line eshte rritur se tepermi kete vit jo vetem per shkak te cmimeve te uleta te artikujve te ndryshem si veshjet apo aparate celulare e pajisje computerike por edhe per tarifat e uleta te sherbimit te postes te cilat kushtojne vetem 30 lek te reja. Moshat te cilat aplikojne blerjet on line jane kryesisht te rinjte te cilet zbulojn ne shitjet on line me tarifa te uleta blerje.Gjithashtu Fieraket dhe moshat e reja kryesisht zgjedhin me mire te blejne on line me cmime teper te lira dhe prodhime fashion apo edhe initime cilesore  sesa ne tregjet tona ku jo vetem cmimet jane te larta por nuk kane as cilesi