Fier:50 profesioniste krijojne Unionin e Projektuesve

1072

Eshte krijuar sot ne Fier,  Unioni i Projektuesve . Rreth 50 profesioniste te fushave te ndryshme ne projektim, jane mbledhur se bashku per here te pare, duke  krijuar kete grupim apo Union te Projektuesve . Jane emra te njohur ne kete fushe nga rajoni i Fierit, Beratit , Vlores dhe Lushnjes te cilet per here te pare krijuan kete Union, me qellim krijimin e nje rrjeti bashkveprues ,ne nivel kombetar. Krijimi i ketij unioni, ka si qellim dhe merr rendesi, pasi ,krijon  nje instrument te nevojshem per ndergjegjegjesimin dhe bashkpunimin e projektuesve te fushave te ndryshme ,ne nivel kombetar, ka thene kryetari i sapozgjedhur i ketij Unioni Elton Toska . Unioni ka per qellim gjithashtu ,te thithe, te gjitha opinionet e profesionisteve te fushes se projektuesve, ne cdo vendimarrje strategjike ,te projekteve urbanistike.