Fier:25 te arrestuar për drejtim mjeti pa leje drejtimi 

892

Drejtoria Vendore e Policisë Fier, Sektori i Policisë Rrugore.
Përmbledhje për muajin Tetor:
•Të arrestuar: 25 nga të cilët 17 janë arrestuar për drejtim mjeti pa leje drejtimi dhe 8 për drejtim mjeti në gjendje të dehur.
•Tërheqje leje drejtimi: 220
•Masa administrative: 5396 nga të cilat 665 janë për mosvendosjen e rripit të sigurimit.