FIER/ Jahti ngec në breg te detit, pushuesit nxitojne ta ndihmojne 

295

Një jaht i bardhë që po lundronte pranë bregut për shkak të dallgëve ngeci në rërë. Fillimisht njerëzit po shikonin me kurreshtje. Më pas kur panë se në brendësi të jahtit gjendej një vajzë mjaft bukuroshe, të gjithë u turrën të ndihmonin.


Ngjarja e veçantë ndodhi paraditen e djeshme në plazhin e Ndërnenasit midis Semanit dhe Divjakës.Sipas dëshmitarëve  bëhej fjalë për një familje nga Kosova. Por sado që u përpoqën, për fat të keq djemtë nuk arritën ta nxirrnin në det jahtin.