Emer i ri ne drejtorine e patentave ne Fier

1480

Pas me shume se 3 muaj pritje dhe diskutime per emrin e ri te drejtuesit te shfrytezimit te automjeteve ne Fier eshtw vendosur se fundmi emri qe do te drejtoje kete institucion.Eshte emeruar ne krye te institucionit te Shfrytezimit tw Automjeteve ne Fier Bardhyl Kapaj. Ai vejn ne krye te ketij institucioni duke zvendesuar Luan Qaton qe drejtoj per 4 vjet DRSHA. Emerimi do te kryehet pas dy ditesh por njoftimi per kete emerim i eshte komunikuar sot nga drejtoria e pergjithshme me ane te postes elektronike( a-mail)

Bardhyl Kapaj