E tmerrshme ! Restoranti Kinez gatuante kembe njerezish

87

Një restorant kinez është akuzuar se ka servirur per gatim  këmbët e njeriut. Kjo akuze  i ehte drejtuar restorantit kinez ne Itali  pasi një kamerier ka postuar një foto të tmerrshme ne rrjetet sociale te cilen e kishte shkrepur   fshehurazi në kuzhinë ku  sherbente
Kamerier, i cili nuk behet i ditur me emer  pohon me pas se fotot e  shputave te këmbëve të njeriut ishin  servirur per “putra ariu ” më vonë disa turisteve  sllovene dhe miqtë e tij ne restorantin Kinez ne Padova

Menjeher pas publikimit te fotove ka shkuar ne restorantin ne fjale edhe policia de bashku me specialistevte ushqimit ndersa kane gjetur pisllek , dhjamra te shumte si dhe kembe kafshesh dje peshk dhe gaforre te kalbura dhe jashte standartit. Policia nuk ka konfirmuar ende nese fotot jane te verteta por as nuk ka deklaruar te kunderten deri ne vertetimin e tyre ndersa ka mbyllur restorantin