Dy tërmete jane ndjere sot në Vlorë dhe Bajram Curri

79

Dy tërmete të lehtë nga 3 deri në 3.8 ballë janë ndier sot në vendin tonë: njeri në Vlorë dhe tjetri në Bajram Curri.
Shërbimi sizmologjik njofton se tërmeti i parë 3.8 ballë ka rënë në orën 3.16 min në jugperëndim të Bajram Currit në thellësinë 2 km, kurse tërmeti i dytë, 3 ballë, ka rënë në Vlorë, në orën 5.09 min thellësinë 2 km.