Drejtoria e policise se Qarkut Fier feston 104 vjetorin 

501

Drejtoria e policies Qarku Fier ka festuar sot 104 vjetorit e themelimit te Policise Shqiptare te Shtetit. Me kete rast efektiva te policise te mbledhur ne mjediset komisariatit kanevzhvilluar ceremonine me kete rast e cila eshte kthyer jo vetem thjesht nje dite perkujtimore por nje fest te policise. Ipershendetutr efektivat e policies si dhe te ftuar te tjere nga prefektura , qarku , familje e policeve te ren ne krye te detyre e te tjere.Shef  I rendit Shpetim Hasanaliaj policise se Qarkut Fier ka folur per punen e policise gjate vitit 2016 qe sipas tij ne qarkun e fierit ka qene e sukseshme .