Donald Trump vijon epërsinë, fiton 222 vota elektorale

35

Kandidati republikan Donald Trump ka fituar 222 vota elektorale dhe i duhen edhe 48 vota të tjera që të shpallet President i Shteteve të Bashkuara të Amerikës.
Rivalja e tij, demokratja Hillary Clinton ka 202 vota elektorale. Sipas Fox News, republikani deri tani është dukshëm përpara me vota ndaj demokrates.