Donald Trump, përcolli një mesazh per Nene Terezen

105

Kandidati republikan për president në SHBA, Donald Trump, përcolli një mesazh për miliona ndjekësit e tij në Facebook, me rastin e shenjtërimit të Nënë Terezës.
“Nënë Tereza përfaqësonte më të mirën tek të gjithë ne. Ajo ishte një grua e shenjtë dhe e devotshme dhe unë mendoj se është e mrekullueshme të shohësh katolikët në mbarë botën që i bëjnë asaj kaq shumë nderime”, shkruan Trump