Dita e pare e shkolles ne “Jakov Xoxa”nxenesit ne oborrin me balte(foto)

306

Edhe pse ka nisur viti i ri shkollor dhe u premtua per perfundim te ambjenteve ne 13 shtator te te gjitha shkollave kjo nuk ka ndodhur me nxenesit e shkolles artistike Jakov Xoxa ne Fier .Kembet e  nxenesve sot kane shkelur mbi oborrin plot balte te mjediseve ende te paperfunduara te kesaj shkolle.