Disa produkte teknologjike per vajza

963

Kompani të teknologjisë, të cilat krijojnë produkte për vajza ose gra janë shumë të pakta. Por, për fat të mirë ka disa kompani që e kanë kuptuar se stili dhe fuqia e tyre blerëse, kanë peshë vërtet domethënëse.

Kështu më poshtë po ju prezantojmë disa produkte teknologjike që jane vetëm për vajzat.

1. Thekë prej lëkure për të vendour USB-në 

Thekët prej lëkure fshehin kabllot e USB-së dhe janë në 4 ngjyra:  e zezë, kafe, gri, dhe rozë. Ju e vedosni atë me anë të një kapëse mbi një çantë dhe karikoni telefonin tuaj.

2. Unaza Ringly Stargaze

Ajo ju sinjalizon me dridhje dhe drita kur vijnë mesazhe në celular, si dhe për njoftime të tjera.

3.Portofoli nga Michael Kors

Atu ju mund të mbani iPhon-in uaj si edhe mjete më të rëndësishme që ju nevojiten pa qënë e nevojshme të mbani gjithmonë çantë. Ai  vjen në një shumëllojshmëritë stileve të ndryshme.

4. Dorashka lëkure

Ato janë të krijuara enkas për të shtypur butonat në ekranet e celularëve, pa qenë nevoja t’i heqësh në dimër.

5. Misfit Swarovski Shine

 

Ky koleksion ofron bizhuteri, të cilat mund të lidhen me celularin dhe të matin rrahjet e zemrës, hapat e bëra dhe orët e gjumit.

6. Çanta Stelle Audio

Aji jo vetëm mban mjetet tuaja të gimit, por edhe një altoparlant, i cili lidhet me bluetooth me celularin ose pajisje të tjera që luajnë muzikë.

7. Karikuesi  I’mUp

Ai është një karikues celulari, i cili përmban edhe një pasqyrë.

8. Butoni DASH i Amazon

Mbani butonin DASH në kuzhinë, banjo, lavanderi ose kudo që mbani produktet tuaja të preferuara. Kur ato të jenë duke mbaruar thjesht shtypni butonin Dash dhe Amazon ju sjell produket në shtëpi me të njëjtat çmime të ulëta të ofruara në Amazon.com.

9. Çanta Kate Spade x Everpurse

Ajo mund të mbajë telefonin tuaj të karikuar për dy ditë të plota, duke përdorur teknologjinë e karikimit ëireless.

10. Çanta e shpinës Guard Security Dog ProShield Bulletproof 

Ajo është në ngjyrë të zezë dhe rozë dhe vjen nga prodhuesit kryesorë të sigurisë, vetëmbrojtjes dhe produkteve taktike.

11. Byzylyku Jewelbots

Ai është një byzylyk i miqësisë dhe aplikacioneve, i cili u mëson vajzave bazat e kodimit. Ai është i hoolë dhe me një lule LED në krye.