Demtime ne banesa nga lekundjet e tokes ne Zharrez

1500

Dy Lekundjet e tokes qe u rregjistruan pas mesnates ne te gdhire 19 Dhjetori nuk ka kaluar pa pasoja. Pervec tronditjes dhe frikes tek banoret kane ndodhur edhe demtime te banesave . Sipas banoreve jane care muret e shtepise ne disa dhjetra banesa si dhe kane rene suvate e shtepive. Jemi tmerruar nga lekundjet e djeshme kane thene banoret. Kemi frike te qendrojme ne shtepi sepse keto lekundje mund te ndodhin perseri dhe mund ti zene poshte. Banoret jane shprehur se eshte kompania e naftes qe shkakton keto lwkundje te cilat kane rreth dy muaj qe kane nisur . Fillimisht para nje muaj ishin lekundje te dobeta ndersa tani jane shtuar. Banoret jane shprehur te bindur se eshte kompania e naftes qe kryen keto shperthime qe shkakton keto lekundje ndersa kerkojne qe te nderhyje shteti