Cirku ne Fier, cfare fshihet pas arenes se bukur?! (video)

2727

Prej disa ditesh ne Fier ka ngritur Arenen e tij cirku italian “Belluci”. Arena e ketij cirku eshte ngritur pikerisht ne vendin ku eshte projektuar parku i ri i Fierit. Pervec pjeses argetuese qe percjell ky cirk dhe shfaqet e tij per femijet dhe te apasionuarit per cirkun, nje pjese e banoreve ku eshte ngritur arena e tij kane  shprehur pajenaqesi per kete vendim te bashkise. Ngritja e cirkut sipas banoreve te kesaj lagje jo vetem eshte nje problem per qetesin e tyre por edhe per higjenen pasi te gjitha jashtqitjet e kafsheve te cirkut mbeten aty dhe qe tani eshte perhapur nje ere e keqe. Shume banore kane thene se kjo nuk ndodh ne asnje vend tjeter pasi lejet per ngritjen e Cirkut jepen vetem jashte qyteteve apo zonave te hapura dhe periferike ku nuk ka popullsi.