Cilet jane njerezit me te kendshem ne bote?

84
Canada's flag bearer, ice hockey player Hayley Wickenheiser leads her national delegation during the Opening Ceremony of the Sochi Winter Olympics at the Fisht Olympic Stadium on February 7, 2014 in Sochi. AFP PHOTO / JONATHAN NACKSTRAND (Photo credit should read JONATHAN NACKSTRAND/AFP/Getty Images)

Çdo gusht familje te tera amerikanesh kryejne nje ritual të madh, udhëtojne per ne veri.

Kanadaja nuk ka vetem destinacione ekzotike, por dhe nje ambjent te ngohte per te huajt.

Kanadaja tundon me familjaritet, moti mund te jete disi i fresket, por mbi të gjitha, njërezit karakterizohen nga nje ndjenje e thellë e dashamirësinë.

Për fat të mirë, dashamiresia kanadeze është ngjitëse dhe si pasoje e kesaj njerezit thone me shpesh “faleminderit” dhe “ju lutem” pasi kane vizituar Kanadane.