Bugatti Veyron, cilesohet si ‘Concorde’ i makinave

50

Eshte e nevojshme qe per nje shofer te arrije ne rrugë 253 Kilometra ne ore?

Sigurisht që jo edhe pse kjo makine e kap kete shpejtesi.

Por kjo arritja e kesaj shpejtesie nuk ka lidhje me plotësimin e një kërkesë praktike, ajo ka lidhje me njerëzit qe duan te tregojne se jane te pakapshem.

Kjo supermakine ia ka arritur dhe eshte njera nga 20 makinat qe ka ndryshuar boten.