Bllokohet rruga e re Elbasan­- Tiranë

48

. Rrëshqitja e një masivi të madh dheu në fshatin Mamël ka bërë që të bllkohohet krejtësisht rruga ElbasanTiranë nga tuneli i Kërrabës. Qarkullimi i automjeteve për në Tiranë do të bëhet nga rruga e vjetër e Kërrabës ose nga Durrësi. Në vendngjarje kanë shkuar forca të policisë dhe automjete që po punojnë për hapjen e aksit rrugor. Një patrullë e policisë në Bradashesh po njofton shoferët dhe po devijon qarkullimin në rrugëne vjetër të Kërrabës dhe rrugën e Durrësit, deri në çbllokimin e rrugës së re.