Berisha/Denoncimi: U shkarkua nga burgu i Fierit, emerohet ..

580

Ish-kryeministri Sali Berisha ka bërë publik dy mesazhe, njërin për drejtorin e ri të burgut të Peqinit, i cili më parë ishte shkarkuar nga e njëjta detyrë në Fier dhe një mesazh tjetër për shefin e policisë në këtë burg.
Ja mesazhet e bërë publik nga ish-kryeministri Sali Berisha:
Ne narko-shtetin e Norieges trafikanti behet drejtor burgu! 

Lexoni mesazhin e qytetareve dixhital! sb

“Doktor nje informacion tjeter. ne burgun e peqinit shefi i policis besnik kaptelli i denuar ne itali me 5 vjet burg per prostitucion nga gjykata e torinos te cilat i beri ne pistoja, demaskoj keta legena te rilindies,”